Dovander VVS AB - Övriga tjänster

Fastighetsskötsel och bygg

Är du i behov av en partner inom professionell fastighetsskötsel eller i behov av en mindre byggnation i din bostad? Vi på Dovander VVS AB förstår vikten av att skapa en trygg och välskött miljö för fastighetsägare i Norrtälje och har kunskapen samt erfarenheter inom byggarbeten.

Vårt team - Din lokala partner

Vi är inte bara ett företag, vi är din granne och lokalpartner i Norrtälje. Vårt dedikerade team är alltid redo att hjälpa till och vi strävar efter att bygga långvariga relationer med våra kunder.

Fastighetsservice

Vi genomför en noggrann analys av de underhålls- och servicebehov som din fastighet har. Dessutom tar vi ansvar för tillsyn, skötsel och kontinuerligt underhåll av fastigheten för att säkerställa att den behåller sitt höga skick. Våra tjänster omfattar alla nödvändiga serviceinsatser för företag, bostadsrättsföreningar och hyresrättsföreningar. Det inkluderar rondering och övervakning, hantering av felanmälningar, trappstädning, fastighetsskötsel samt samordning av olika entreprenörer som är involverade i fastighetsdriften på olika sätt. Vi är dedikerade till att säkerställa att din fastighet alltid är i bästa möjliga skick.

Fastighetsdrift

Vi har kvalificerade och erfarna fastighetstekniker som ansvarar för tillsyn, skötsel och förebyggande underhåll av fastigheten. Deras arbete inkluderar också energioptimering och insamling av driftsstatistik. Dessutom sammanställer vi felstatistik, skapar klimatrapporter och övervakar medianförbrukningen. Detta ger er som kunder en tydlig översikt över kostnaderna och identifierar eventuella åtgärder som kan vidtas för att effektivisera driften av er fastighet.

undefined

Altaner och trädäck

Våra altaner och trädäck designas skräddarsytt efter dina specifika önskemål och behov. Vi lägger stor vikt vid hög kvalitet för att skapa den perfekta uteplatsen för din fastighet. Tveka inte att kontakta oss för en offert, så hjälper vi dig att bygga en altan eller ett trädäck som kommer att berika ditt uteliv i många år framöver.

Renovering av kök och badrum

Är du i behov av att förnya ditt kök eller badrum? På Dovander Bygg & VVS AB tillhandahåller vi professionella renoveringstjänster för kök och badrum med högsta kvalitet. Vi kan förvandla ditt hem till en modern och trivsam miljö. Tveka inte att kontakta oss för att begära en prisuppskattning och låt oss assistera dig med att förverkliga ditt drömprojekt för köket eller badrummet.

Kontakta oss

Har du frågor eller behöver hjälp? Skriv till oss i formuläret bredvid, så återkommer vi så snabbt vi kan.

hCaptcha